ARCADINATOR | it`s all about the pixels

НЕЧЕСТЕН МАРИО



Тъй като напоследък съм на Марио вълна днес отново ще ви представя една фен игра по темата.

Unfair Mario е флаш игра плод на болен, садо-мазохистичен мозък. Всъщност това е по-скоро анти игра или дори игра трол. В най-тежкия възможен смисъл на термина тролене. Защо? Всичко в Нечестен Марио е направено да работи срещу вас... да работи за смъртта ви! Шипове, падащи платформи, коварни капани, камъни убийци и всякакви изродии подредени без никаква логика ви стъжняват животеца. Всичко ви убива... смъртта дебне от най-неочаквани места. И няма как да знаете - единственият път към успеха е болезнена, мъчителна, слабоумно-инатлива техника на проба -> грешка. Животите, както се досещате, са неограничени, а целта е да стигнете до края на играта с максимално малко умирания. Според един забавен мим не е възможно да я изиграете цялата без да умрете поне 1000 пъти. 
 


Играта стана супер популярна в нета бързо след като излезе. За това допринесоха предимно много гневни постове по форуми, както и десетки видеа на известни ютубъри, в които играчите снимат бесните си мелодраматични реакции, играейки нервотрошачката. 
 
Своята доза ГНЯВ може да приемете и вие ТУК : )

И запоменете: Нищо не е такова каквото изглежда! Вземете си кофа търпение и два чувала с нерви, когато влизате в психиатричното заведение наречено Unfair Mario.

ВНИМАНИЕ! ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН САМОКОНТРОЛ! ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ИГРА НА UNFAIR MARIO ПРЕМАХНЕТЕ ВСИЧКИ ЧУПЛИВИ ПРЕДМЕТИ В РАДИУС ОТ 2 МЕТРА ОКОЛО ВАС! АВТОРЪТ НА ИГРАТА И АВТОРЪТ НА ТОЗИ БЛОГ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАНЕСЕНИ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ И ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ МЕНТАЛНИ ТРАВМИ! ПРИ СЕРИОЗНИ НАРАНЯВАНИЯ И ПСИХИЧЕСКА НЕРАЗПОЛОЖЕНОСТ, МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ СПЕЦИАЛИСТ.




2 Коментара:

Анонимен каза...

Добра идея, реализирана зле. Играта в този си вид не струва. Ако имаше управлението на SMB (1985) би била предизвикателство. Но така... Е просто запомняне на последователности от платформи.

Arcadinator каза...

Все пак е фен игра... написал я е някой фрустриран тийн в мазето от любов към оригинала.

Ето още нещо интересно по темата:

http://www.complex.com/video-games/2013/07/nintendo-says-its-making-games-easier-saturo-iwata





Публикуване на коментар